AKTUELNO

Više su od prijatelja?

Vladimir Tomović razgovarao je sa Mionom Jovanović pred zoru, a društvo im je pravila i Mima Živković. Oni su tom prilikom komentarisali Ivanu Šopić, kao i Mionine roditelje, a na kraju su Vladimir i Miona počeli da se grle i ljube.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Ivana) je bila u fazonu: "Ma kakva Miona". Ja osećam to. Ružni su komentari bili. Što ne osetim to za Jelenu, za ovoga, za onoga... Sve mi je Mima pogodila. Samo da roditelje ne obrukam. Neću svadbu da pravim! - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam... Dobro, žensko to oseti najbolje. Ja ne primećujem da postoji bilo kakva simpatija sa njene strane. Meni se ne dopada tvoj stav da se tvoji ne bi složili, što si rekla u pabu. Ti nikako ne smeš da obrukaš roditelje! Dođi da te zagrlim i odoh da spavam - rekao je Vladimir, a onda je zagrlio Mionu koja ga je poljubila u obraz.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nekoliko minuta nakon ovoga Vladimir je prišao Mioni i poljubio je u vrat dok se ona spremala za spavanje i sa Tarom pričala o njemu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'