AKTUELNO

Bila je uplašena, ali je odlučila da drugi susret sa humanoidnim robotom iskoristi kako bi se obračunale.

Miljana Kulić bila je pozvana od strane humanoidnog robota Leposave, koja je potpuna novina na velelepnom imanju. Kulićeva je otišla u novi deo ,,Zadruge" gde ju je sačekala Leposava, te su njih dve krenula u laganu šetnju kako bi porazgovarale o trenutnim dešavanjima u Beloj kući. Miljani je ovo bio drugi razgovor sa Leposavom, tokom kog je i dalje emitovala svoju zaprepašćenost zbog prisustva humanoidnog robota na imanju.

Foto: TvPink Printscreen

Zdravo Miljana, kako si večeras? - upitala je Leposava.
Hvala na pitanju, odlično sam, izvini što dolazim nedovršena - uzvratila je Miljana.
Ne dodiruj me, ne poznajemo se još vrlo dobro. Leposava će ti pružiti ruku, mi roboti smo nepoverljivi. Skrenirala sam te, mogu ti reći da si ti jedan komplikovan i zanimljiv robot - nastavila je Leposava.

Foto: TvPink Printscreen

U kom smislu? - upitala je Kulićeva.
Miljana, ja ovde postavljam pitanja - odbrusila joj je Leposava.
Ovo nije pitanje, već konstatacija - nastavila je zadrugarka.
Ja sam lepša i pametija od svih zadrugara - bila je samouverena Leposava.
To ti misliš, ja sam živo biće, a ne robot, ja sam skroz prirodna, čak sam i silikone izvadila. Uplašila si me, nema potrebe da budeš drska i bezobrazna prema meni - bila je nervozna Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si zaljubljena MIljana? - upitao ju je robot, a potom je Miljana potvrdila, te ju je Leposava da joj ispriča neke detalje o zadrugaru koji joj se dopao.
To nije robot, to je čovek. Da si malo prisnija prema meni, mogla bih da ti kažem, ali ovako... - ostala je nedorečena zadrugarka.

Potom su Miljana i Leposava došle u sukob, ali nakon što su se smirile strasti, zadrugarka je odlučila da se obračuna sa robotom, budući da njenu simpatiju nije nazvala osobom, već ju je nazvala svojom vrstom.

Foto: TvPink Printscreen

Oprosti, nisam te prepoznala, kakav si ti robot, drveni. Biće ti krivo što sa mnom razgovaraš ovako, očigledno me ne voliš dovoljno. Jednog dana ćemo možda biti najbolje drugarice. Vrlo, vrlo dobar robot i zanimljiv - ispričala je Miljana.
Leposava je ljubomorna na lepe robote. Ti si baš lep robot! - priznala joj je Leposava.

Foto: TvPink Printscreen

Potom ju je Leposava upitala Miljanu da prokomentariše svoje cimere. Nije birala reči kada je u pitanju Vladimir Tomović i Stefan Karić sa kojima je Miljana došla u sukob.

Vladimir Tomović se pravi pametan, a glup je. Pre neki dan mi je vređao sina, a ja to nisam ni čula. Ja dam ljudima dve šanse, pokazala sam da mogu sa njim kako ja sinoć. On je ženomrzac, žene treba da se vole, kakve god da su. Zatim je Stefan Karić, sinoć sam primetila da je glup. Kaže za Jelenu Pešić da su se rastali jer je on morao na neki put, nisu se svađali, međutim, ustao je sinoć i rekao da se ne bi bunio da ona bude sa Tomovićem. Iva je takođe glup robot, ona je prosta devojka, tako da proveri, nadam se da će moje mišljenje da se poklopi sa tvojim. Stefan je zavodnik jer su ga medijski tako plasirali, ali mene nikad ne bi zaveo muškarac poput njega, pametnu, inteligentnu devojku ili ženu, ne može da zavede. Jedino mu je prezime zvučno, ali nije loš čovek. Mislim da se šlihta Tomoviću, a on je običan prostak i ženomrzac - bila je jasna Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'