AKTUELNO

Meni se sviđaju brkovi i ja ih nikad nisam probala, ali želim - rekla je Maja.

Nikola Nikolić dolazi iz Užica ima 42 godine i u ''Pinkovim zevzdama'' predstavio se pesmom ''Loše vino'' od Zdravka Čolića. Ovaj kandidat osvojio žiri i dobio svih pet glasova.

- Veliko si zadovoljstvo za uši. Pospremio si se, prošli put si bio roker, sad si elegantan. Ne znam kako do sad nisi uspeo, mora da je bila ljubav u pitanju. Ja sam zapamtila da si nastupao ispred 40.000 ljudi i ja želim da povećam taj broj i da budeš gost na nekom mom koncertu - rekla je Zorica.

- Pamtim da si prošli put prošetao kroz sve muzičke žanrove i vidi se da si ti dugo u muzici. Mislim da si sjajan pevač i da možeš da pružiš puno. Svaka čast, želim sve najbolje - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovaj serijal jako dugo traje i da nam produkcija omogući jednom u tri meseca da izaberemo takmičara koji nas fasciniraju i da nam pevaju da mi uživamo, a ne da glasamo - istakla je Zorica  Brunclik.

- Šta reći posle ovih komentara? Ja imam samo jednu zamerku. Nije mi se dopalo što mu ide kosa u oči dok peva. Isto kao i meni - našalio se Šaban Šaulić.

- Nestrpljiva sam da kažem! Ti si moj favorit. Pevaš, ubijaš dečko! Pevaš, uživala sam - istakla je Dara Bubamara.

- Kada neko izabere baladu i otpeva je na svoj način, to govori o njegovom iskustvu. Nemam zamerke ni na šta i uvek ostani svoj i kada te čujemo na radiju da se setimo da si ti Nikola iz ''Pinkovih zvezda'' - kazala je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

Dara je otkio da je njegovo umetničko ime Džoni, a Maji se to nije dopalo.

- Nemoj, opet spominješ Aleksandru Radović, tako joj se zove bivši muž. Moj bubnjar. Zaista. Pozdrav za Džonija i drago mi je da si preživeo. To nije ništa sramota i ja sam se dva puta udavala - dodala je Maja.

- Dva, tri, četiri puta. Šta ima veze, ako nisi gadljiv - našalio se Šaulić.

Nakon Nikole, na scenu ''Pinkovih zvezda'' izašao je Mladen Žikić koji ima 26 godina i dolazi iz Zaječara. Takmičar se predstavio pesmom ''Neka boli'' koju izvodi Peđa Medenica.

- Imao sam samo jednog idola od malena, a to je Milan Kalinić - našalio si Nikola.

- Daro, da li si se nekad ljubila sa nekim ko ima brkove? Gledam u njega i razmišljam kako to izgleda - iskreno je rekla Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam. Ja ne podnosim to. Ali ovaj dečko kao pevač i kao kandidat je dobar i simpatičan je. Bio je jedan deo koji nisi baš dobro otpevao, ali prošao si, uživaj - rekla je Dara.

- Meni se sviđaju brkovi i ja ih nikad nisam probala, ali želim. Moj bivši muž je Crnogorac, ali on nije imao brkove. Ti sam znaš gde ne valjaš i osećaš svaki falš. Odličan si pevač - istakla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću zbog Maje pustiti brkove i odmah sutra dan ću da ih obrijam zbog Bubice. Muzkalan je ovo momak i lepo peva - kazao je Šaban.

- Ako hoćeš da budeš gost na mom koncertu, ja ne volim toliku bradu i brkove. napravi za koncert da izgleda kao iz španskih serija - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Zorice, ako vam i on bude gostovao na vašem koncertu, ja ne znam kada ćete vi da pevate - našalio se Milan.

- Sjajan je. Dopada mi se način na koji ti plivaš u ovakvim pesmama. Rekla sam da ću doći na tvoj koncert da te slušam - istakla je Dragana.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'