AKTUELNO

Iva smatra da Vladimir nije prošao njen test.

Voditelj Milan Milošević je ove srede posetio Belu kuću kako bi moglo da počne prvo izdanje emisije "Pitanja gledalaca" ove sezone, kada najvernija publika ima priliku da propita zadrugare sve ono što ih je zanimalo proteklih dana.

Pitanje je stiglo i za Ivu Grgurić, a odnosilo se na njen odnos sa Vladimirom Tomovićem. Gledalac je uptiao da li je drma sujeta zbog toga što je Vladimir ne vidi, na šta je Tomović dobacio da je vidi.

Foto: TvPink Printscreen

Ne drma me sujeta, malo sam razmišljala i rekla Tomoviću da nije prošao moj test. Nisam rekla da ću ih probati u s*ksualnom smislu, nego da ću ih testirati. Nije prošao test, videćemo tek da li je Stefan prošao. On nije razrešio svoju situaciju, samo ću reći da je pristojan dečko - priznala je Iva.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je i te kako prošao test, a videla sam da je gospodin Karić ležao na krevetu. Pucaš na dva fronta, mislim da ideš na "APP", ako prođe, prođe - ubacila se Jelena Krunić, a zatim je Iva objasnila svoj odnos sa Tomovićem i spomenula svađu sa Miljanom Kulić, što je njemu zasmetalo:

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako ružno što kad imaš pitanje za mene, mešaš nekog drugog. Kad osetiš slabost, ne mešaj druge, obrati se lično, ne teraj Miljanu da napada. Pogodila je sujeta, ubila one noći. Ne znam šta hoće od mene - ubacio se Vladimir.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Jelena Krunić

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'