AKTUELNO

Filip i Jelena su otpočeli svoju romansu i time zaprepastili sve.

Zadrugari su se opustili uz sjajnu atmosferu na prvoj žurki u ovoj trećoj sezoni "Zadruge", a za dobru zabavu bili su zaduženi Darko Lazić, Katarina Didanović i DJ Krčmar.

Vrhunska žurka je učinila svoje, pa su se iskristalisale i prve ljubavi među stanarima impresivnog grada. Jelena Krunić i Filip Reljić su otpočeli ljubavnu vezu, a mi smo pozvali njenog najboljeg prijatelja Miku i pitali ga kako mu se čini novi, potencijalni zet.

Foto: Pink.rs.

Nisam ispratio ništa, u šoku sam. Sa Filipom Đukićem? - upitao je Jelenin drug zbunjeno.

Kada smo ga razuverili i objasnili da je Jelena u vezi sa Reljićem, Mika je zanemeo, pa priznao da je potpuno šokiran.

Ne mogu da verujem, nemoguće. Ju, u šoku sam, nemoguće. Nisam to očekivao. Iskreno, malo sam iznenađen - rekao je Krunićkin prijatelj, a zatim istakao da Reljić nikako nije tip muškarca koji preferira njegova drugarica:

Foto: TvPink Printscreen

Ona jeste najavila ljubav, ali ovo nisam očekivao. Ako gledamo sve njene bivše, on nije njen tip muškarca. On mi ne deluje kao njen tip, ali dobro, fin je dečko, možda se različitosti privlače.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GAGI ĐOGANI PAO ZADATAK! Nije uspeo da se seti imena čak ni svoje SIMPATIJE: Oprostite mi, SLAB SAM SA MEMORIJOM (VIDEO)

Jelena nam je pred sam ulazak u "Zadrugu" otkrila da je već bacila oko na jednog svog cimera, a njen prijatelj navodi da sve do ovog trenutka nije znao da je u pitanju upravo Filip Reljić.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni rekla da joj se sviđa Filip, nije rekla koji Filip, zato sam mislio da je Đukić. Očigledno da je taj Filip, na tog je mislila onda - zaključio je Krunićkin najbolji prijatelj Mika.

R. L.

#Filip Reljić

#Filip Đukić

#Jelena Krunić

'