AKTUELNO

Pevačica je nedavno uplovila u modne vode, a za portal Pink.rs je otkrila da li planira da okači mikrofon o klin!

Pevačica Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih devojaka na našem estradnom nebu, a njen poslednji album privukao je veliku pažnju javnosti i pridobio simpatije publike. Nakon nekoliko meseci vrednog rada, Marina je odlučila da ovo leto provede odmarajući, ali je došlo vreme za nove radne pobede.

Svašta je novo kod mene, ovog leta sam više uživala, odmarala, nego što sam radila, a sad pripremam nove projekte - rekla je Marina za naš portal na početku razgovora.

Foto: Martin Krivokapić

Pre nekoliko nedelja pisalo se o traumatičnom iskustvu koje je doživela, a ona nam je sada otkrila sve detalje.

Bilo je to kad sam bila u Majamiju, ajkula je bila u mojoj blizini. Specifično jedno iskustvo, nikad ne biste pomislili da to može vama da se desi, desilo se, bilo je malo traumatično ali, kao što vidite, u komadu sam - rekla je pevačica sa osmehom na licu.

Foto: Pink.rs

Iako je svoju karijeru dugo i temeljno gradila, mnogi su pomislili da će mikrofon okačiti o klin kada je objavila da radi na svom modnom brendu. Nas je zanimalo da li pevačica zaista planira da se odrekne muzike i da počne da priprema modne revije, ali ona nam je priznala da nema takve namere.

Nemam ja tu ideju da organizujem neku reviju, ako se nešto desi spontano, desi se. Muzika je moj posao, sad radim na novim pesmama i fokus mi je na tome - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Ceo intervju sa Marinom možete pogledati u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Marina Visković

#pevačica

'