AKTUELNO

Ne propustite uživo prenos početka 'Zadruge' večeras od 21 čas na televiziji Pink!

Stigao je i taj dan kada će, na spektakularan način, početi treća sezona "Zadruge", najgledanijeg, najimpresivnijeg projekta koji je ispisao novu istoriju televizije na ovim prostorima ali i u svetu. Večeras, tačno od 21 čas, na televiziji Pink počeće emitovanje treće sezone koja će, bez sumnje, pomeriti sve granice.

Foto: Pink.rs.

Pedesetoro učesnika je spremno da se večeras useli u impresivni grad nadomak Beograda, a Veliki šef je pripremio mnoga iznenađenja, kako za njih tako i za sve verne gledaoce televizije Pink. Ono što danima privlači pažnju jesu upravo novi zadrugari, koji su juče otišli u karantin, a svako od njih ima različit karakter kojim će sigurno privući pažnju gledalaca.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone, poželela je, putem svog Instagram profila, sreću na večerašnjem otvaranju "Zadruge 3", a nama je otkrila po čemu će pamtiti svoje učešće u rijalitiju.

Pa mislim da je to svima jasno, po pobedi - bila je kratka Kija, koja nam je priznala da bi u "Zadrugu" ponovo ušla, ali za milion evra.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica nam je priznala da nema puno vremena da sedi i gleda televiziju, ali će "Zadrugu" pratiti na alternativne načine.

Pratiću sigurno preko Jutjuba i preko Instagrama, jer stvarno nemam vremena drugačije, a i tu su najzanimljivi snimci - kroz smeh nam je rekla Kija.

Sigurno je da će ono što nas čeka večeras biti impresivno te zato od 21 sat obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer sledi pravi spektakl!

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

#Rijaliti Zadruga

'