AKTUELNO

Ona je uvek uz svoje dete.

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja kaže da iako joj se nekada, prema sopstvenom priznanju, to što je u 19. godini rodila dete čini kao nepromišljen potez, danas to smatra prednošću.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: USIJAO SE INTERNET ZBOG NJE! Maja Berović objavila nikad vreliju fotku, a zbog njenih oblina gore društvene mreže!

Važno je biti prisutan u životu svog deteta i sve vreme imati otvoren odnos sa njim - istakla je Kaja i dodala:
Prvo što sam naučila ćerku i prvo što je ona usvojila bilo je to da ona mora mami sve da kaže. Nikolina je sada zrela devojka sa kojom mogu da pričam o svemu. Ona je divno dete. Kada odem na roditeljski, postidim se od hvalospeva koje joj upućuju profesori. Ja sam u njenim godinama bila nestašna, kao tasmanijski đavo. Učila sam samo ono što me zanima, ali dobro je što su me roditelji upisali u muzičku školu, danas živim od toga - dodala je Kaja, pa zaključila:

Foto: Instagram

Rano sam postala mama, nikako u godinama koje su najbolje za to. Kada rodite dete, niste više sami i vaš život se menja iz korena, više nikada niste skroz mirni. Dobra stvar što sam dobila Nikolinu u 19. godini je to što je sada ona već devojka koja je iza sebe ostavila tinejdžerske bubice. Ne znam da li bih mogla da prolazim sve to ponovo ispočetka. Opet, ne odbijam ni tu mogućnost. Sve što je lepo dobrodošlo je u moj život, a ako se i ne desi, dobro mi je i ovako - završava Kaja.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Kaja Ostojić

'