AKTUELNO

Popularni turski par uskoro će izgovoriti sudbonosno "da".

Kako se datum venčanja bliži, markantni turski glumac i njegova izabranica dobijaju neobične ponude sa basnoslovnim ciframa, ali i zahtevima.

Burak Ozčivit, kog je domaća publika zavolela kao Bali-bega sada igra ulogu Kemala u hit seriji "Beskrajna ljubav". Pažnja javnosti oko ovog turskog zavodnika ne jenjava, a on će uskoro izgovoriti sudbonosno "da" koleginici i dugogodišnjoj partnerki Fahrije Evdžen.

Naime, Burak je tek nedavno na Instagramu prvi put objavio privatnu fotografiju na kojoj su njih dvoje u nežnoj pozi. Za četiri sata ta fotografija je imala oko 500.000 lajkova, a dan kasnije oko milion.

Oni su sada u žiži interesovanja, kao i sve oko njihove svadbe, koja će, po svemu sudeći, biti ovog leta. Navodno, firme i bogataši sa Srednjeg istoka, gde je Burak postao prava ikona, nude im basnolsovne iznose da budu sponzori venčanja.

Prema pisanju medija stigla im je i ponuda vredna dva i po miliona dolara, uz uslov da svadbu i medeni mesec provedu u Dubaiju. Da li će prihvatiti ove neverovatne ponude i kako će izgledati njihov najvažniji dan, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Burak Ozčivit

#Venčanje

#glumac

#svadba

'