AKTUELNO

Zanimljive vesti od Bekvalčeve već do kraja godine.

Novosadska barbika Nataša Bekvalac važi za jednu od najharizmatičnijih dama sa naše javne scene. Njen život je bio pun pravih, velikih i strastvenih ljubavi, njen dom obojen toplinom, a njena karijera velikim uspesima. Nataša je u horoskopu vaga, a za pripadnice lepšeg pola u ovom znaku naš astrolog Nevenku Blažik kaže da su jedne od najšarmantnijih i najlepših, te da zrače stilom, elegancijom i harizmom.

Foto: Pink.rs

Nataša je, tvdi naš astrolog, temperamentna žena, razapeta između lepršave, harizmatične zavodnice s jedne i amcisiozne, vatrene dame, s druge strane.

Bekvalčeva iza sebe ima tri braka, a Nevenka Blažik kaže da to nikako nije slučajno, kao ni teški okršaji sa partnerima, od kojih neki mogu biti i fizičke prirode.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Što se tiče privatnog života, vidimo da će Nata imati više brakova. Možda možemo da je uporedimo i sa Elizabet Tejlor. Njen zodijak može da ukaže na više partnera, kao i na više brakova koji traju kraće od željenog. Takođe se vidi i njen buran odnos sa bračnim partnerima, ali i ljubomora, konflikti, pa čak i fizički napadi, sve se dešava brzo i nepredviđeno - navodi astrolog.

Nevenka dalje otkriva da će Nataša dobiti još jedno dete i to vrlo brzo, te da će Hana i Katja postati bogatije za brata.

Foto: Pink.rs

Sigurno će imati bar još jedno dete, velika verovatnoća da će ovog puta biti dečak i to vrlo uskoro, možda već krajem 2020. ili početkom 2021. Što se tiče ljubavi, moguće je da ćemo do kraja godine imati veoma zanimljive vesti od Nataše - ističe astrolog.

Nevenka Blažik dodaje da bi Nataša trebalo da obrati pažnju na svoje zdravlje, ali i na imovinu, te otkriva da će pevačica do kraja godine najverovatnije kupiti novi automobil.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'