AKTUELNO

Pevač joj je dao očinski savet.

Nadežda Biljić je ove večeri pred milionskim auditorijumom smogla snage i priznala sve detalje zverskog napada Tome Panića na nju.

Nakon Baneta Čolaka uživo u program uključio se i Lepi Mića koji je osudio Tomin postupak i pokušao da da Nadeždi koristan savet, a kada je Pinkova zvezda čula pevačev glas njoj su odmah potekle oči.

Foto: TvPink Printscreen

To je jedan dripac koji nema nimalo morala i sram ga bilo zbog onoga što je uradio. Osuđujem sve što je Toma uradio, najžešća osuda, ali Nadežda, sestro, šta će tebi takav idiot? Sto puta sam ti pričao. On te j*be samo kad se napije. Ne mogu da shvatim gde ti je granica između emocija i dostojanstva. Nikoga nisi slušala, tvoja dobrota košta samo tebe - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tebe najstrašnije ponižavao. Sinoć kada si pričala o njemu, ja sam bio u šoku. Ti, sine treba da imaš porodicu i da se baviš muzikom. Zar neko treba da ti priča ko je Toma Panić. Kad te jednom neko ponizi poniziće te još 100 puta - nastavljao je Mića.

Pročitajte još: OŠTRO OSUDILI NJEGOVO PONAŠANJE! Zadrugari u neverici zbog toga što je Toma pretukao Nadeždu: ON JE NJU KORISTIO! TROŠIO JE NJENE PARE, NJEGA BIJU KOMPLEKSI!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nadežda Biljić

'