AKTUELNO

Šok!

Pevačica Kejti Peri pre nedelju dana dobila je tužbu zbog plagiranja svog najvećeg hita, a sada se ponovo našla u jeku skandala zbog navodnog zlostavljanja Džoša Klosa, glavnog glumca u spotu za pesmu "Teenage dream."

Foto: Tanjug

Naime, kako je Klos objasnio u svojoj objavi na Instagramu koju je kasnije obrisao, on je otišao na žurku u Holivudu kako bi njegov prijatelj upoznao slavnu pevačicu čiji je bio fan.

Tada je Kejti, prema njegovim rečima, pokušala da mu skine šorc kako bi pokazala njegov polni organ svojim gej prijateljima.

O tome govorim tek sada, i to zato što je trenutno stanje u društvu tako da se uporno radi na tome da se muškarci prikazuju kao perverznjaci. Međutim, i žene koje u rukama imaju moć podjednako su gnusne. Dakle, srećna mi godišnjica zlostavljanja. Bio je to posao koji me je najviše od svih zbunio i ponizio - poručio je maneken u svojoj Instagram ispovesti.

Na pitanja zašto tek sada govori o tome, on kaže da je u prvi mah bio previše istraumiran da bi o tome govorio, a da je potom rešio da pričeka kako ga ne bi optuživali da pokušava da se proslavi na račun pevačice. Kejti Peri se i dalje nije oglasila povodom ovih optužbi.

Pink.rs

#Keti Peri

'