AKTUELNO

Mnogo toga zna još!

Lepi Mića je večerašnji gost u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" kog je ugostio voditelj Ognjen Nestorović. Tokom emisije zadrugar je bio izuzetno iskren i otvoren za razgovor, a nakon što se uključio i gledalac koji je želeo da čuje od Miće razliku u učešću Ane Korać i Maje Marinković u ''Zadruzi'', Pržulj je opleo po cimerkama.

Foto: TvPink Printscreen

Prokomentarisao bih njegovo učešće, svaka mu čast, bez njega ''Zadruga'' ne bi bila to. Svi mi psujemo, što ovako, što privatno. Kod Lepog Miće mi je jednom samo zasmetalo, a to su njegovi dvostruki aršini. Na jednoj strani hvali tu Maju Marinković, uporedo sa Anom Korać. Kada je ona u pitanju i to kako ona zarađuje, zašto se ne zapitamo kako je ona zaradila za usne i grudi? Koliko znam ona živi sa ocem, ne radi nigde, a ni njen otac ne znam da ima veliku platu. I voleo bih da mi prokomentariše odnos Čoko Vlade i Alekse? Verujem da je Mića prokljuvio o čemu se radi. A što se tiče Davida, on nju može da nosi finansijski da hoće - upitao je gledalac.
Ana Korać i Mina su imale šansu da kažu o Maji šta su imale, nisu imale šta da kažu, a ona je o njima sve znala. Ja nisam rekao o Ani nijednu ružnu reč ikada. Njen dečko je njoj rekao to, ne ja. Ispostavilo se na kraju da je Maja čista kao sunce. Ona je rekla da joj prikažu slike gde je gola, njoj nisu doneli, nema dokaza. Ovo je dokaz da priča koju ja pričam je ista. Ona je pričala o svom dečku da ona treba da ga napravi. On mora da istera do kraja priču sa Aleksandrom. Ja sam joj govorio kao da mi je dete. Sve što je ovde rekla, sve je kontra radila. To je rekao njen prijatelj i njen dečko, ne ja. Nju je Lazar najgnusnije oblatio, a sad se kao druže. Ana je bila Kijin prijatelj, a sad su Luna i Ana najbolje - ispričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'