AKTUELNO

Svima je bilo neprijatno!

Legendarni pevač Ljuba Aličić i mlada zvezda Darko Lazić godinama su gradili prijateljski odnos. Lazić nije skrivao da Ljuba njegov idol, te da je poštovanje među njima obostrano, a čak ga je zvao i ocem. Međutim, odnos među njima više nije kao nekad, a sve je počelo na proslavi rođenja Darkovog sina Alekseja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Predrag Gajić

Naime, Darko je najavio Ljubu kao svog idola, a ovaj ga je navodno totalno izblamirao i nije hteo da mu otpeva pesmu, nakon čega je došlo do napete situacije.

- A sada da vam najavim jednog specijalnog gosta za večeras. On je bio moj idol dok sam se ja takmičio i dalje je moj idol. Što kaže moja kuma Andreana Čekić, Ljuba ima takav seks u glasu da to nema nigde. Hoćeš ti, Ljubo, da predložiš jednu ili ću ja - rekao je Darko, na šta je Ljuba na iznenađenje svih prisutnih neočekivano odgovorio:

- Ja neću ništa - odbrusio je Aličić Laziću, koji je bio u šoku.

Foto: TvPink Printscreen

Darko nije želeo da dođe do neprijatne situacije, pogotovo ne na njegov najsrećniji dan, pa je pokušao da zamaže oči svima i sve okrene na šalu.

- Čekaj, bre, Ljubo, ako ti ne odgovara nešto, samo reci tvom bratu, ja ću sve da sredim. Hoćeš ja da sviram, a ti da pevaš, ako ti ovaj orkestar ne odgovara - pitao je Lazić Ljubu, a ovaj se još više iznervirao: "Ma beži, bre, neću ništa", rekao je Ljuba, dok je Darko zahtevao da mu daju harmoniku i opet najavio: "Dragi moji, Ljuba Aličić i njegov hit "A ti, još me voliš, ti", aplauz za Ljubu, molim vas", rekao je Darko, ali se Ljuba nije ni pomerio sa mesta, već je mahao da neće da peva, pa mu je Darko rekao da će i on sa njim pevati, ali ovaj nije hteo da popusti, pa je Darko krenuo sam da peva Ljubinu pesmu, nakon čega je već počela da se pravi negativna atmosfera.

Lazić je bio vidno iznerviran i uvređen zbog ponašanja starijeg kolege, ali je i pored svega toga želeo da se neprijatna situacija završi, pa je počeo da peva "Kad sam bio ja siroma'", nakon čega mu je prišao jedan čovek i uzeo mikrofon i odneo kod Ljube. Darko je stajao izgubljen, a Aličić se i dalje bunio.

- Ma šta si mi doneo mikrofon. Ja ovako neću da pevam - urlao je Ljuba na izvesnog Mokija, koji se toliko iznervirao da je Ljubu počeo da steže po vratu.

- Moki, Moki, bre. Kad dođe Ljubin klavijaturista, onda ćemo da pevamo - pokušavao je Lazić da smiri situaciju, ali izvesni gospodin nije odustajao. Darko ih je zamolio da se smire i da mu ne kvare veselje, a Ljuba nije odustajao, već se inatio do kraja. Laziću je bilo svega preko glave, pa se okrenuo od stola i počeo za ostale goste da peva.

Ljuba se nije javljao na pozive, dok je Darko kratko prokomentarisao.

- Videli ste sve na snimku, šta da vam kažem drugo. Ponekad te iznenade ljudi od kojih najmanje očekuješ - rekao je Darko.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Ljuba Aličić

'