AKTUELNO

Fanove turske hit serije večeras na Pink televiziji očekuje jedna od najuzbudljivijih epizoda do sada.

Na zabavi koju je Galip pripremio, varnice sevaju sa svih strana. Emir budno prati Kemalovo kretanje, dok Niahan i Asu vode razgovor, pokušavajući jedna drugu što više učine ljubomornom.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Dok je Galip držao zdravicu, Kemal se povukao kako bi obavio telefonski razgovor. Igrom slučaja, Nihan će čuti razgovor, ali neće biti sigurna o čemu je reč. Kemalov tajni pomoćnik uvukao se u kuću I počeo da pretražuje prostorije, u potrazi za dokazima. Zabava je gotova, a Emir zahteva od svojih ljudi da prate Kemala.

Foto: Printscreen

Kemal je uspeo da dođe u posed USB memorija na kojima se kriju dokazi. Nihan poziva Kemala, govoreći mu da zna šta je počinio i ujedno ga moli da joj ih preda, ali da nikako ne gleda snimke koji se na njemu nalaze. Kemal insistira da sazna šta je na snimcima, jer želi da zna šta je to što Nihan čini zarobljenom. Nihan mu govori da ako je i dalje voli, predaće joj USB, jer život njenog brata je u pitanju. Kemal je pao u očaj i prvi put nakon toliko godina, tiho u samoći izgovorio da je još uvek voli.

Foto: Printscreen

Dva nepoznata muškarca koje je Emir poslao, napadaju Kemala. Kemal biva ranjen nožem, pravo u stomak. Nihan u strahu čeka Kemala na dogovorenom mestu - čeka ga i strahuje, jer Kemal joj je rekao da ukoliko se ne bude pojavio, to znači da je više ne voli. Ali Kemal, iako ranjen žuri ka njoj, svestan da možda neće izdržati. On uspeva da stigne do Nihan i predaje joj ono što je tražila, govori da ne brine, da nije pogledao snimke i uspeva da sakrije od nje da je ranjen.

Nihan se okrenula i otišla, a Kemal samo onesvestio. Vrativši se nazad u nadi da je Kemal i dalje tamo, Nihan ga zatiče onesvešćenog u krvi.

Ne propustite uzbudljivu epizodu serije "Beskrajna ljubav" večeras u 20 sati na Televiziji Pink.

Autor: Pink.rs

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#Televizija Pink

'