AKTUELNO

Pevačica kaže da zna o kome se radi.

Ekipa emisije "Premijera" posetila je popularnu mladu pevačicu Katarinu Živković i sa njom obavila intervju. Živkovićeva se prvo požalila pred kamerama da joj ovo leto teško pada, jer ima mnogo posla.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo leto mi je toliko teško, puno radim, ne stižem da odmaram. Osećam se kao da sam tek sada krenula da radim, tek sada nekako drugačije doživljavam neke stvari sa 30 godina - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA U SRBIJI! Nina Radulović otišla na odmor, pa svojim fotkama u KUPAĆEM KOSTIMU zaludela sve! (FOTO)

Oštrom oku novinara nije promakla i tetovaža na Katarininim leđima, a pevačica je otkrila da tu tetovažu smatra greškom.

To je moja greška iz mladosti, sreća pa je na leđima, ne moram da je gledam svaki dan. Inače volim tetovaže, ne znači da ću tu da se zaustavim - navela je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se po domaćim medijima pisalo da pevačica dobija jezive pretnje putem društvenih mreža, Katarina je ovom prilikom uputila poruku toj osobi.

Svaka budala može da iskoristi internet kako bi vas maltretirala. Ja znam o kome sa radi, to je osoba koja je, pretpostavljam, imala dosta problema u detinjstvu, ona smatra da će ako maltretira moju porodicu, saradnike i mene, da će joj biti u životu lakše. Nemam ništa protiv, ali trebalo bi pored toga i da se obrati psihijatru - poručila je Katarina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Katarina Živković

'