AKTUELNO

Emir je zaveo Kemalovu sestru i zaposlio njegovog brata. Kako će reagovati Kemal kada sve to sazna?

Osveta koju je Emir pripremio Kemalu je strašna i glavni junak "Beskrajne ljubavi" ni ne sluti šta mu je njegov najveći neprijatelj učinio. Kemal ni ne sluti da je Emir zaveo Zejnep, ali to je saznala Nihan.

Foto: Printscreen Youtube

I dok Nihan ubeđuje Zejnep da joj potvrdi sumnje i prizna da ima aferu sa njenim suprugom, Kemalova sestra to negira. Zejnep pokušava da obmane Nihan i govori joj da ne izmišlja priče o njoj. Nihan je upozorava da je Emir opasan i da samo želi da napakosti Kemalu, ipak Zejnep to ne želi da prihvati.

Foto: Printscreen Youtube

I dok Kemal ni ne sluti šta Emir radi s njegovom sestrom, otkriva da njegov brat Tarik radi upravo za njegovog neprijatelja. Onog trenutka kada sretne Tarika sa Banu, koja mu otkriva da joj njegov brat pravi društveo s obzirom na to da radi za Emira, Kemal će biti skrhan. Shvatiće da Tarik nije podigao kredit, već da je novac za novi salon dobio od Emira. Kemal počinje da se pita da li je Tarik zapravo pokušao da ubije Nihaninog oca.

Foto: Printscreen Youtube

Za to vreme Nihan prati Zejnep, a da li će je uhvatiti sa svoijim mužem saznajte večeras od 20 časova samo na Televiziji Pink.

#Beskrajna ljubav

'