AKTUELNO

Ne žele više ništa da kriju!

Iako su pre nekoliko dana u emisiji "Zadruga - Narod pita", maneken Tomislav Panić i pevačica Nadežda Biljić imali žestoke okršaj gde su se jedno drugom zakleli da će zauvek staviti tačku na njihov odnos, dogodilo se nešto što je izazvalo veliku buru u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Nadežda je odlučila da spakuje kofere i poseti Tomu u Svilajncu, a time su se odmah pohvalili na društvenim mrežama, što je njihove fanove neizmerno obradovalo. Budući da su svi bili sigurni da je među njima palo pomirenje i da će se njihov ljubavni odnos znatno poboljšati, mi smo odmah pozvali Nadeždu kako bi nam otkrila detalje i povod njene posete Panićevom rodnom kraju.

Toma i ja smo sada u prijateljskim odnosima, sve će ići polako, ne planiramo ništa. Ja sam spavala kod njega, ali u drugoj sobi (smeh). Nisam ni planirala da dođem, nego nešto smo se čuli i kao 'ajde da ja dođem ovde malo da se sklonim od svega. Ali, tek smo krenuli. Ne znam šta bi trebalo da se desi da ponovo imamo intimne odnose, ne znam još ništa - bila je nesigurna Nadežda.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Kako je Biljićeva bila nesigurna u svoje odgovore, koji nam nisu konkretno otkrili njihov trenutni status, za naš portal oglasila se i Tomina mama, Jasmina Panić koja je bila iskrena i prenela nam njene utiske kada ih je prvi put ugledala zajedno.

Evo, upravo sedim sa njima, ja nisam ni bila u Svilajncu, večeras sam se vratila. Drago mi je da su se pomirili, sad ne mogu ništa da tvrdim, moram ja to malo da vidim o čemu se tu radi. Ali, za sada su srećni, zadovoljni. Kod njega sam primetila da je smiren, nije nervozan, tako da... Videćemo šta će biti - bila je iskrena Jasmina.

K.Ristić

Foto: Privatna arhiva

#Nadežda Biljić

'