AKTUELNO

U nastavku su ličnosti za koje nikada ne biste pogodili da su posetile plastičnog hirurga.

Estetske operacije na javnoj sceni odavno su prestale da budu tabu, a u moru onih koji su preterali sa korekcijama i svoj izgleda doveli do neprepoznatljivosti, neke poznate ličnosti imale su meru.

Mnogi su odlučili da svoje nedostatke isprave, ali su znali kako to i da sakriju.

U nastavku su ličnosti za koje nikada ne biste pogodili da su posetile plastičnog hirurga.

Blejk Lajvli uvek zablista gde god da se pojavi, a mnogi se dive njenoj prirodnoj lepoti. Ipak, ako se uporede njene fotografije od pre, više je nego očigledno da je smanjila nos. osim toga, mnogi tvrde da je povećala grudi i podigla očne kapke, ali to nikad nije potvrđeno.

Victorijin anđeo Miranda Ker svoju vitku liniju održava zdravim načinom života i vežbanjem, a mnogi se dive i njenom mladolikom licu. Međutim, nakon razvoda od Orlanda Bluma, manekenka je poželela da podigne samopouzdanje, te je povećala grudi za jedan broj.

Iako je to više puta negirala, stručnjaci smatraju da je Dženifer Lopez korigovala nos, i to ne jednom, već nekoliko puta. Međutim, zahvaljujući tome što je latino diva ostala dosledna svom obliku lica, promena je gotovo neprimetna.

Skarlet Johanson očarala je mnoge svojom lepotom otkad se pojavila u filmu Sofije Kopole, "Izgubljeni u prevodu". Iako to nikad nije priznala, očigledno je da je čak i ona "popravila" nos kod estetskog hirurga.

Za Bijonse se šuška da se, osim operaciji nosi, podvrgla većem broju "korekcija". Pevačica je navodno povećala grudi, gordnju usnu, ali i posvetlila kožu.

Iako se češće priča o ženskim estetskim korekcijama, na njih se odlučuju i slavni muškarci. Holivudski zavodnik Rajan Gosling, se podvrgao operaciji nosa i to pre nego što se proslavio ulogom u filmu "Beležnica".

Autor: M. Đurović

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Rajan Gosling | Ryan Gosling

#Skarlet Johanson

'