AKTUELNO

Pevačica želi još dece.

Mlada pevačica Aleksandra Prijović na svet je donela sina Aleksandra 6. marta ove godine, pa su tada ona i njen suprug Filip Živojinović postali najsrećniji roditelji na svetu.

Prijovićka svoje slobodno vreme uvek provodi sa naslednikom, pa priznaje da se i ona, ali i Filip odlično snalaze oko bebe i da sve poslove zajedno obavljaju.

Foto: TvPink Printscreen

Danas sam od jutra, pa dok nisam krenula na posao, bila sa sinom. Krenuli su zubići, baka, moja mama mu je našla prvi zubić, odnosno prva dva. Ja sam se oduševila kad sam videla jer nisam očekivala da će izaći tako rano. Mnogo je lako sa njim jer je miran i dobar. Oboje se snalazimo odlično - navela je Aleksandra u emisiji "Premijera".

Prijovićka takođe jedva čeka da svom sinu podari društvo, odnosno brata ili sestru, ali priznaje da bi se više radovala kada bi drugo dete bila ćerkica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ UVEK SE NIJE OPORAVILA: Luna iza lažnog osmeha krije OGROMNU TUGU... Javno priznala sve što joj je na duši, mnogi su RAZOČARANI! Ovo je ISTINA o Đoganijevoj (FOTO)

Ne smem zbog carskog reza makar dve godine, a onda neku ćerkicu - rekla je mlada pevačica kroz osmeh.

Kompletan intervju sa Prijovićkom pogledajte u nastavku.

R. L.

#Aleksandra Prijović

#Premijera

'