AKTUELNO

Sauoči ga sa činjenicama!

David Dragojević i Lepi Mića su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

Voditeljka Dušica upitala je Davida da li se njegova devojka Ana Korać čula sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković nakon žestoke rasprave pre samo nekoliko dana u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da nisu, ne ulazim u to šta se dešava sa njenim drugovima. Nisam se mešao za neke priče spolja, pta se dešavalo. Ja sam izneo mišljenje o dešavanjima što su se desilo napolju. Nisam ništa loše uradio, jednostavno ne znam za šta je Ana trebala da se izvinjava. Ako Matora može da brani Sanju, mogu i ja svoju devojku. Nikad se nisu pitale kako se Ana osećala u tom trenutku. Ja znam da Ana meni nikada nije rekla loše ni za Sanju, ni za Matora. Meni je smetalo kako su se one ophodile prema njoj i to sam prokomentarisao. Niti sam joj rekao da se ne javlja njima kada izađemo. To što pričaju da ja kao indirektno utičem na nju. Meni Matora nije ništa u životu. Meni Matora ne treba u životu! Ja sam se družio sa njima zbog Ane, jer su to njene drugarice. Ja sam upoznao Anine prijatelje - ispričao je David.
Ona je bila dobra sa Sanjom, Matorom, Kijom, Janjušem i sa mnom. Ona ni sa kim nije prijatelj više, je l' ti to nije čudno? Ana je u prošloj ,,Zadruzi" imala svoj stav, svoje ja, u ovoj sezoni se ona pogubila. Nema definisano mišljenje o svojim prijateljima - prokomentarisao je Lepi MIća.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazki u nastavku teksta.

O. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga 2

'