AKTUELNO

Gledalac ga je isprovocirao pitanjem.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" Davida Dragojevića i Lepog Miću koji su spremni da se suoče sa glasom naroda.

U emisiju se uključio gledalac koji je želeo da iznese mišljenje o Davidu i njegovom odnosu sa Lazarom Jeremićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pozdravio bih prvo Lepog Miću koji je takav car, da ja nemam reči. Za Davida imam pitanje. Učinio si mi se kao dobar dečko, nisam siguran šta se tu dešava, zato što mi tu malo muljaš. Mi koji smo rasli na beogradskom asfaltu, mi umemo lepo da provučemo ko je šta i ko je ko. Ovo je jedna sredina koja prosto vidi sve i svašta. Ja tebe hoću nešto da pitam, jesi li ti brate gej? Ja to podržavam, ali mi nije jasna jedna činjenica. Između Lazara i tebe su takvi pogledi bili, ali šta fali? Nije bitno. Ti si branio Aleksandrinu ljubav i to je bilo sve dok ona nije izašla. A posle dolazi momenat gde ti priznaješ da si flertovao, pa onda neki gejša memoar - ispričao je gledalac.
Jesam, posle emisije dođi, ponesi vazelin. Pitaš me, ja ti odgovaram. Mi nismo smeli sami u štalu da odemo, odmah se zapalila. Grešiš, ja sam pisao o Lazaru u toj svesci - bio je ironičan David.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazki u nastavku teksta.

O. B.

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

#Zadruga 2

'