AKTUELNO

Pevačica je rešila je da se suoči sa Dragojevićem.

David Dragojević i Lepi Mića su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

David je istakao ovom prilikom da su ga uvredile reči Zorice Marković koja je tokom sinoćne emisije komentarisala njegovu vezu sa Anom Korać, ali je ispričao i da je pevačica rekla kako je čula da je Davidova majka uzimala 1.000 evra mesečno za čuvanje Aleksandrine ćerke. Posle samo nekoliko minuta, Markovićka se uključila uživo u program uključila i dala svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sinoć rekla da su stigle hiljade i hiljade novca za čuvanje deteta. Ja sam rekao da to nije istina i da si rekla nešto što ne znaš, nikakva prozivka nije bila - rekao je David.
Davide, naš konflikt je počeo zbog toga što sam ti ja skrenula pažnju da je trebalo drugačije da se postaviš prema Aleksandri. Trebalo je ranije da raskineš sa njom. Što se tiče tih 1.000 evra, to je bilo kada si ti rekao da se tvojoj majci uplaćuje na račun. Ti pričaš Ani da honorar ide tvojoj mami, a Ana je rekla da je to odvratno - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da je trebalo da se uplaćuje za dete i da moja mama uzima koliko treba za dete. Mama kada je došla za Novu godinu ona je rekla da ništa nije uplaćeno. Ne da plaća nju, nego samo da plaća vrtić, a da ostatak Aleksandra skine po izlasku. Moja mama ni dinar nije uzela - objasnio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO SE NE PROPUŠTA! Lepi Mića i David Dragojević SPREMNI ZA OKRŠAJ nakon žestokih uvreda koje su izrekli jedan drugome! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

#Zorica Marković

'