AKTUELNO

Na ovo neće moći da prećuti.

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar bile su ljute suparnice u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruzi", a njihova međusobna netrpeljivost nije ništa manja ni danas.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Jovan Jovanović

PROČITAJTE JOŠ: 'KONAČNO JE DOŠLO VREME DA SE POSVETIM SEBI' Luna odlučila da se prolepša: Tretman kojem se podvrgla je IZUZETNO BOLAN (FOTO)

Nedavno je Lunin stric, popularni denser Đole Đogani izjavio kako bi Kija trebalo da klekne pred Đoganijevom, jer njoj može da zahvali što sad zarađuje i lepo živi.

Foto: Pink.rs

Kockareva nije ostala imuna na ovakav komentar, pa je žestoko uzvratila celoj porodici Đogani, ali je potkačila i svog bivšeg supruga, pevača Slobodana Radanovića, koji je Kiju prevario sa Lunom.

Ne mogu ja nikako da kleknem, Luna je to već uradila na stepenicama u "Zadruzi". Znači, nije na meni da to radim kada je ona već sve uradila. Ko god priča sa sam ja njoj uništila život jeste sujetan i neostvaren. Luni nisam nikog otela, niti sam joj nešto nažao učinila. A mogla sam da sam htela... Ne znaju oni mene, zna me Slobodan, zato i ćuti i ne komentariše me. Što se tiče uništenja njenog života, neka se jave njihovom bivšem nesuđenom zetu - rekla je Kija.

Foto: Pink.rs/Miloš

Podsetimo, Kristina je nakon napuštanja "Zadruge" započela muzičku karijeru koja sjajno napreduje, pa niže hit za hitom, a ubrzo će i Luna zaploviti muzičkim vodama, jer je već snimila svoje prve pesme.

Pink.rs

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Đole Đogani

'