AKTUELNO

Poštovaoci njene muzike uživaće u živim izvođenjima njenih hitova!

Najveći festival pene na Balkanu - FOAMFEST, koji svakog leta u Rumi okuplja najznačajnija imena elektronske muzike na jednom mestu, proslavlja deceniju postojanja. Ove godine festival će se održati 20. jula, a pored poznatih DJ-eva nastupiće i sve popularnija pevačica Angellina!

Foto: Promo.

Jubilarno festivalsko izdanje obeležiće nastupi svetski poznatog DJ-a Matrode, dua Vantiz, kao i poznatog novosadskog DJ-a Ra5tik. Na specijalno izgrađenom festivalskom kompleksu u Rumi, na Sportskim terenima Breg, 20. jula nastupiće i dve poznate dame, koje već godinama vladaju domaćom scenom: Lena Glish i najpopularniji rnb-hiphop dj Lea Davogić!

Kao specijalna gošća festivala pojaviće se sve popularnija pevačica Angellina, čiji su hit singlovi „Pile moje“, „Budi u blizini“ i „Potez loš“ osvojili region. Iako će ovog leta nastupati širom zemlje, nastupu na FOAM FESTU se posebno raduje:

Oduševio me je poziv da nastupim na festivalu sa ovako dugom tradicijom. Odavno sam čula za FOAM FEST, znam ko su ranijih godina bili specijalni gosti, zbog toga me ovaj nastup posebno raduje. Spremite se, biće ludo! – najavljuje Angellina.

Foto: Promo.

Karte za FOAM FEST X su u pretprodaji po ceni od 799 RSD na svim prodajnim mestima DD tickets, WINWIN i EMMI prodavnicama, kao i online na bit.ly/FoamFestX.

Kako su se ljubitelji pene i dobrog provoda zabavljali prošle godine, na FOAMFEST 2018, pogledajte ovde:

Pink.rs

#Anđela Vujović | Angellina

'