AKTUELNO

Ovu odluku nije donela tako lako.

Udovica pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Gordana Šaulić, porodičnu vilu od 600 kvadratnih metara u Beogradu, u naselju Dedinje, izdaće navodno jednoj ambasadi za 8.000 evra mesečno.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gordana već šest meseci, koliko je prošlo od njegove pogibije, sama živi u njoj. Vila vredna milion evra, prepisana je na njihovo troje dece Sanelu, Ildu i Mihajla, dok Goca ima pravo na doživotni boravak u njoj.

Foto: Promo.

Imajući u vidu da je prostor prevelik, a ona u kući živi sama, u dogovoru sa decom odlučila je da je izda ambasadi.

Goca je u toj kući provela poslednje godine sa Šabanom. Ona se još uvek nije oporavila od suprugove smrti i nije joj lako da boravi u vili bez njega. Sve je to bolno za nju, pogotovo kako vreme odmiče, bez njega joj je svaki dan teži. U njenom slučaju vreme ne leči rane. Njeni najbliži posavetovali su je da bi najbolje bilo da se iseli i proda kuću. Međutim, ona neće ni da čuje za prodaju jer to pripada njenim ćerkama i sinu - otkriva dobro obavešten izvor.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da Sanela i Ilda imaju svoje porodice, a i Mihajlo živi sa svojom izabranicom Danijelom, oni su se ponudili da Goca dođe kod nekog od njih. Ona na to nije pristala jer smatra da njena deca treba da žive bez nje. Zbog toga će, čim izda kuću, za sebe iznajmiti stan. Njoj su se već javili ljudi iz dve-tri ambasade i raspitivali se o ceni. Šabanova udovica lično je pregovarala s njima. Ona je pametna i mudra žena, koja je godinama vodila Šaulićevu karijeru i finansije, prema tome niko ne može da je prevari. Ponude idu i do 8.000 evra mesečno. Još uvek nije sve rešeno, pregovori su u toku - rekao je za kraj izvor koji je hteo da ostane anoniman.

Pročitaj više: Andreana Čekić PRVI PUT progovorila O TRUDNOĆI: Volela bih da LIČI NA OCA! (VIDEO)

Pink.rs

#Šaban Šaulić

'