AKTUELNO

Markovićka ne podršava njihovu vezu.

Bivši zadrugari Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon su ove noći gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - narod pita". Kao i uvek, njih dvoje su britki na jeziku i uvek spremni da odgovore na pitanja verne publike.

Zorica je imala priliku da se priseti i svoje svađe sa Suzanom Perović zbog spiska za kupovinu, a potom je prokomentarisala šta misli o ovome nakon odgledanog snimka.

Foto: TvPink Printscreen

Ova naša svađa govori sve o Suzani Perović. Odjednom je moj spisak za kupovinu nestao, a svi ostali su bili tu. Mada to nije bitno, bitan je gest. Snežana mi je priznala da je Suzana namerno sklonila moj spisak - otkrila je Zorica, a potom se osvrnula i na trenutak kada je Miki Đuričić fizički nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu:

Foto: TvPink Printscreen

Žrtva je bila Nadežda, ja ne opravdavam to što je Miki uradio, on je bio izazvan, ali jedan momenat je bio tu presudan, to njeno odustajanje da idu napolje - rekla je Markovićka.

Nakon što je prikazan snimak ljubavi Suzane i Mikija, Zorica je dala svoje mišljenje o njihovoj vezi.

Ne daj Bože da se to meni desilo, ja bih se obesila nasred Terazija. Ja nikada ne mogu da kažem Suzani Perović da je uradila pravu stvar - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK SNIMCI! Posle gostovanja na Pinku, Sanja i Matora besno istrčale sa televizije, pa se UMALO POTUKLE nasred ulice! SVE JE GORELO od njihove svađe! (PAPARACO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zorica Marković

'