AKTUELNO

Vratili su deci osmeh na lice.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su bivši zadrugari Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon. Njih dvoje su sa voditeljkom razgovarali o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija.

U ovom formatu emisije sam naziv govori da je publika ta koja ima glas i priliku da iznese svoje mišljenje. Uživo se uključio verni gledalac televizije Pink, koji je imao potrebu da pohvali marljivi rad čelnika ružičaste imperije, Milicu i Željka Mitrovića.

Foto: RTV Pink

Dušice, pohvalio bih prvo tebe, i pohvalio bih šefa i šeficu, Željka i Milicu Mitrović. Onaj gest što su poslali decu na more, dokazali su da imaju veliko srce! Svaka im čast, treba imati veliko srce da se onako nešto uradi! Stvarno su me oduševili, kao i mnoge u Srbiji. Ja sam verni gledalac Pinka u odnosu na druge rijalitije, ovo se ne može porediti - ispričao je gledalac.
Jedino su ljudi koji stoji ispred cele ekipe i vode svoju ekipu sa sobom i svojim primerom nas guraju napred. E, to je razlog zbog čega sam ja ponosna što sam na televiziji Pink - dodala je Dušica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Milica Mitrović

#Zadruga 2

#Željko Mitrović

'