AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je pevačicu narodne muzike Zoricu Marković i rijaliti zvezdu Branislava Radonića Brendona.

Nakon što je pušten snimak svađe Dorotee Jovanović i Brendona, koji su imali turbulentan odnos, Radonić je prokomentarisao sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bio oduševljen kada sam prvi put video Doroteu, meni je izgledala kao barbika i uživao sam da se družim sa njom. Podsećala me je na Barbaru, ali vremenom je ona svoje ponašanje promenila. Ne bih ništa ružno pričao o njoj, pred kraj rijalitija ona se prepustila. Ona je mlada devojka, ali bilo je lepo dok je trajalo druženje sa njom - pričao je Brendon.
Dorotea nema čirokanu, ne razumem kako to sad. Mi sad pričamo ovde, ko je onaj frajer? Kako se zove onaj čovek? - upitala ga je Zorica Brendona, aludirajući na izvesnu 'Barbaru'.

Foto: TvPink Printscreen

Ta slika je poznata javnosti odavno. Ja mogu da radim šta hoću, ti sad hoćeš da me prozivaš. To je slika iz Ciriha, sa strejt karnevala. Nemam pojma kako se zove, imam gomilu slika sa tog karnevala. Voleo bih da sam u formi, kao što sam onda bio - odgovorio je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'