AKTUELNO

Ne prestaje sa ponašanjem koje je pokazao i u Beloj kući!

Tokom emisije ,,Zadruga - Narod pita" Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon došli su u ozbiljan sukob. Brendon je večeras pokazao veliku dozu nepoštovanja, pa je u nekoliko navrata iskazivao svoje nezadovoljstvo temama o kojima se pričalo.

Njegov način obraćanja iznervirao je Zoricu, koja mu je žestoko odbrusila i opomenula da će ona otkriti ko je zapravo njegova devojka Barbara.

Foto: TvPink Printscreen

Upoznaćeš je lično, ako ostanemo u dobrim odnosima nakon emisije, a nadam se da hoćemo - provocirao je Brendon.
Hoćeš da ja kažem kome si se ti udvarao? Ti se sada foliraš Brendone! Prešao si svaku granicu! Hoćeš da kažem ime i prezime - opomenula ga je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Brendone, meni ne možeš da upadaš u reč. Ti kao zadrugar, apsolutno si bio poštovan kao svaki drugi takmičar. Ti moraš da poštuješ pravila, znam koliko su te divno vaspitali roditelji i svi smo se pitali šta se desilo sa Brendonom kog smo znali. Sa mnom se ne raspravljaš kada si kod mene u studiju. Meni ne postavljaš pitanja, jer ih ja postavljam. Isto tako ne dozvoljam da nijedan moj kolega bude na bilo koji način omalovažen ili prozvan za takve stvari kakve si ti rekao. Ti si vrlo često za stolom govorio o stvarima koje uopšte nisu vezane za temu. Ja ti se zahvaljujem za svaki kompliment koji si meni tada upućivao. Ja nisam zadrugar da smeš da mi upadaš u reč - objansila je Dušica Brendonu, a potom je Zorica krenula da napusti emisiju, jer nije mogla više da trpi bezobrazluk Radonića, ali se zbog poštovanja prema voditeljki i Pink televizije vratila na svoje mesto.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'