AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti, pa mu sasula sve u lice!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je bivše zadrugare Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona, koji su spremni da se suoče sa glasom naroda nakon 10 meseci borbe u Beloj kući.

Zorica i Brendon došli su u žestok okršaj, zbog njegovog takmičenja tokom boravka na velelepnom imanju. Iako mu je Markovićeva skretala pažnju da je bio neaktivan tokom takmičenja, Brendonu se nije svidelo njeno izlaganje, pa je počeo da provocira bivšu cimerku.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ne može niko da natera da me nečiji ljubavni život zanima, kad me ne zanima. Za mene je pobeda publika, a za nekog je pobeda novac i 'Škoda' - pravdao se Brendon.
Bio si neaktivan, ti kad ustaneš pričaš samo o sebi. Samo pričaš da si gladan, da si purpurno biće. U ,,Zadruzi" me nisi iznervirao ovako kao večeras. 10 meseci si proveo tamo i lupaš gluposti. Nisi bio interesantan - odbrusila mu je Zorica.

PROČITAJTE JOŠ: Zorica morala da izabere između Lune i Stanije, pa BRUTALNO prokomentarisala njihove MUZIČKE KARIJERE: Ja ne snimam duete sa NEPEVAČIMA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ovde niko nije kopententan da priča o mojoj ličnosti, vi niste psiholozi - nastavio je da provocira Brendon, zbog čega je reagovala i voditeljka, te je pokušala da obuzda bivše zadrugare.
Brendone, nemoj da me vučeš za jezik. 5 puta sam ti objašnjavala, ja sam imala 8 kazni, spavala sam, nisam nosila bubice, što smo kršili pravila? Dvonedeljni honorar sam izgubila jer sam odbila da budem potrčko. Koliko puta sam mu rekla da ne sme da krši pravila - rekla mu je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'