AKTUELNO

Ovo joj zadrugarke neće oprostiti!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je pevačicu narodne muzike Zoricu Marković i rijaliti zvezdu Branislava Radonića Brendona.

Kako večeras publika ima pravo glasa, u studio se uključio gledalac koji je pohvalio Zoricu kao vrsnu pevačicu, a onda joj je postavio pitanje, na koje je ona žestoko odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedina prava legenda muzička, žena, majka i kraljica. Svaka ti čast što si izdržala. Jedna Zorica da bude sa ljudima koji nemaju svoj poziv, uz dužno poštovanje svih. Mi znamo ko je i šta je Zorica Marković. Ko je Ana Korać i onaj tamo onaj, ne znam - rekao je gledalac.

PROČITAJTE JOŠ: OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE: Brutalna SVAĐA TOKOM REKLAMA! Sanja i Matora suočile Anu sa dokazima, Koraćeva se KLELA da nema veze sa tim! (VIDEO)

Ne volim kad me mnogo hvale, ali hvala, lepo je čuti. Ja drugačije gledam na ovu igru. Uđem u igru i suštinu. Meni je samo bitno kako se oni prema meni ponašaju i uvek su dobijali prema zasluzi. Nikad nisam prva počela, ali ne dam na sebe - odgovorila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Da li bi pre snimila duet sa Lunom Đogani ili sa Stanijom Dobrojević - upitao je gledalac.
Ja snimam duet sa pevačima, a ne sa nepevačima. Ja poštujem ambiciju i cilj, pa i njih dve, ali smatram za sebe da sam imala karijeru, pa zato ne bih snimila ni sa jednom. Želim im puno uspeha u karijeri, ali snimila bih sa Vesnom Zmijanac, Marinkom Rokvićem, Anom Bekutom - odgovorila je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'