AKTUELNO

Zaigrali su se.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" ugostila bivše zadrugare Zoricu Marković i Branislava Radonića Brendona. Oni sa Dušicom razgovaraju o svemu što im se dešavalo proteklih deset meseci u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon izlaska iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom emisije je prikazan snimak u kom Luna Đogani besni zbog prijateljstva Marka Miljkovića i Brendona, a onda je Radonić dao svoj komentar na sve.

Nikakvih varnica nije bilo. Marko je bio miroljubiv što se tiče davanja hrane i cigareta, jer je toga bilo u deficitu. Onda smo mi počeli druženje uz kafu. Naravno da sam se ja igrao, ja sam gledao da se distanciram od njih, jer je sve to otišlo predaleko. Luna je dobijala nervne slomove. Mi smo sklopili sporazum da to bude druženje na obostrani interes - objasnio je Brendon svoj odnos sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAKON ŠTO JE OTKUCALA PONOĆ, DOHVATIO JE I STRASNO POLJUBIO: Marijana Zonjić proslavila rođendan, a ovaj zadrugar joj je prvi ČESTITAO! (FOTO+VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Marko Miljković

'