AKTUELNO

Da li je ovo bilo očekivano?

Bivša učesnica Zadruge 2, Marijana Zonjić sinoć je proslavila je svoj 23.rođendan u društvu svojih rijaliti cimera, Maje Marinković, Pavla Jovanovića, Adama Đoganija i Lazara Jeremića, a bio je prisutan i voditelj Milan Milošević. Oni su do ranih jutarnjih sati uživali u provodu, a svi su primetili da njena drugarica Stanija Dobrojević nije bila prisutna zbog odlaska u Ameriku.

Foto: Instagram Printscreen/ marijana_zonjic_official

Budući da nije bila u mogućnosti da joj uživo čestita njen najsrećniji dan, mi smo kontaktirali Marijanu kako bi nam otkrila da li joj je Stanija poslala poruku. Međutim, ovoga puta to je učinila njena PR menadžerka Tamara Radoman i obrazložila zbog čega Dobrojevićeva nije bila u mogućnosti da joj se javi sama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Privatna arhiva

Maki, srećan ti rođendan, želimo ti sve najlepše od srca Stanija i ja, da ostvariš sve želje i uspeš u karijeri onako kako si zamislila. Pamet u glavu, uživaj u svom danu. P.S. Stanija se tek navikava u Americi, još uvek nije kupila američki broj. Javiće se - napisala je Taša u njeno i Stanijino ime, što će, nema sumnje, razočarati mnoge i navesti ih da pomisle da je njihovo prijateljstvo puklo pre nego što je i počelo.

Ipak, sudeći po objašnjenju Marijane Zonjić, u njenom prijateljskom odnosu sa Stanijom sve je u najboljem redu... Bar za sada.

K.Ristić

#Marijana Zonjić

'