AKTUELNO

Vlasnik TV Pink pokazao je svoje umeće na ovom nesvakidašnjem intrumentu.

Nakon kraja televizijske sezone u kojoj je TV Pink postigla istorijski uspeh, ali i završetka hiper-rijalitija "Zadruga", Željko Mitrović konačno je pronašao malo vremena da se opusti i uživa u svojoj velikoj ljubavi - muzici.

Kako su njegovi pratioci mogli da primete na društvenoj mreži Instagram, Željko je beg od svakodnevnih sastanaka i posla pronalazio u sviranju svoje omiljene gitare, ali i klavijatura.

Međutim, ovog puta je Željko zasvirao na, za mnoge ljude, neobičnom instrumentu - ručno rađenoj bas gitari sa dva vrata, koju je dugo i željno iščekivao. On je ovaj instrument nazvao "dvoglavim čudom", koje je, sudeći po snimku uspeo da ukroti!

Za ovo dvoglavo čudo trebalo bi imati četiri ruke, ali ja ću ga pojesti i sa dve! - napisao je Željko uz video.

Ovaj snimak oduševio je njegove pratioce, koji su ostavili brojne komentare - "To legendo, pravi si covek što je danas teško biti", "Predivno Zeljko", "Jedan, jedinstven i neponovljiv Željko Mitrović", "Zaista svaka čast. Odličan instrument", samo su neke od pohvala koje je Željko dobio.

Između ostalih, Željkov video komentarisao je i di-džej Đuka, napisavši "Zvuči fenomenalno", a bilo je i onih koji su izrazili želju da zasviraju sa vlasnikom najgledanije komercijalne televizije.

Na radost Željkovih pratilaca, verujemo da nas u narednom periodu očekuje mnogo snimaka sa ovom neobičnom gitarom, na kojoj će pokazati svoje umeće.

Autor: M. Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'