AKTUELNO

Profesionalac!

Pevačica Nataša Bekvalac planirala je danas da svojoj publici predstavi novi spot za pesmu "Dođi mami" na Jutjubu, međutim do toga nije došlo. Nataša Bekvalac na svom Instagram profilu nije navela tačan razlog, ali je istakla da je plakala zbog svega tokom noći.

Dakle, sve što je moglo da krene naopako, sem koncerta Bogu hvala, krenulo je od sinoć... Šta li je? Da li me opet kida retrogradni Merkur, pametna nisam... Tako da, ovako otečena od plakanja, ružnih vesti i bolesnih naslova ja ću se pojaviti na promociji spota u tržnom centru u Novom Sadu, danas pred sedmom silom i svojim fanovima... A spot ćemo pustiti sutra premijerno na mom oficijalnom Jutjub kanalu. Ne pitajte zašto ni šta se dešava valjda je tako kada krene po zlu. Neka smo živi i zdravi volim vas - napisala je Nataša.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Nakon ove objave, Nataša je otišla na promociju gde je otkrila više detalja o novoj numeri i spotu koji je publika imala priliku da vidi u tržnom centru. Prvobitno je bilo planirano da se Nataša, koja je godinama plavuša, u spotu pojavi kao brineta, ali joj to nije prijalo pa su izbacili te scene.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Nataša Bekvalac je za ovu priliku obukla belu haljinu i obula sive štikle, a iako nije ispalo sve onako kako je planirala, pevačica nije skidala osmeh sa lica i uživala je sa prisutnima.

Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

PROČITAJTE: OTEČENA OD PLAKANJA! Nataši Bekvalac sve krenulo po zlu, pevačica se oglasila i poručila: NE ZNAM DA SE PONAŠAM! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Nataša Bekvalac

'