AKTUELNO

Atraktivna učesnica druge "Zadruge" po završetku rijalitija ne zaboravlja sve sukobe, ružne reči i pretnje koje su joj upućivali bivši cimeri iz Bele kuće.

Bivši zadrugari Vladimir Tomović i Dorotea Jovanović nisu bili u najsjajnijim odnosima na početku druge sezone "Zadruge", te je Crnogorac po njenom napuštanju rijalitija rešio, po svemu sudeći, da nesporazume izgladi. Međutim, nije mu pošlo za rukom, naprotiv.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Tomović je prvi pokušao da stupi u kontakt, tako što je reagovao na Doroteinu objavu na Instagramu. Iako se nadao da će njegov prvi korak biti dovoljan da otpočnu prijatnu komunikaciju, priča je otišla u potpuno drugom smeru.

- Mene bi na tvom mestu bilo sramota da se javim na bilo koji način - odbrusila mu je Dorotea, dok se Vladimir pravdao.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

- Nasmejao sam se ovome. Mi smo, koliko se ja sećam, ostali u OK odnosima kada sam ja izašao, ali OK. Praštaj što se javih - odgovorio joj je Vladimir, a onda mu je plavokosa zadrugarka jasno stavila do znanja da je sa njim pristojnu komunikaciju održavala isključivo zbog njene majke.

- Bili smo korektni jedno prema drugom isključivo zbog toga da moja majka ne doživljava stres dok gleda naše sukobe.

Foto: Pink.rs

- U redu. Izvini još jednom što se javih. Živa bila - završio je komunikaciju Tomović. Međutim, ne zadugo!

Dorotea ga je javno ponizila objavivši njihovu prepisku uz komentar "Umislio da je frajer?", što je Tomovića dodatno izrevoltirao, te joj se ponovo obratio.

Foto: Printscreen Instagram/official.doros.goddess

- Svaka čast - iščuđavao se Vladimir, dok mu je Dorotea poručila da je "pogrešio adresu" dodavši da Tomović nema trunke samopoštovanja.

Foto: Printscreen Instagram/official.doros.goddess

Pink.rs

#Dorotea Jovanović

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'