AKTUELNO

Oseća iskrene emocije prema Markoviću.

Rijaliti učesnica Stanija Dobrojević je večeras iskrenija nego ikada u razgovoru sa voditeljom Milanom Miloševićem u emisiji ''Zadruga - narod pita''. Ona je sumirala utiske svog učešća, ali i veze sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pušten je snimak ljubav Stanije i Vladimira, tokom čijeg gledanja je ona zaplakala. Marko Marković je posmatrao sve vreme njeno lice i reakcija dok gleda Tomovića. Stanija je odmah po gledanju govorila kako su se rodile emocije prema Marku Markoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moj Marko je bio moja osveta. Slatka osveta. Nisam neko ko je patio i da sam kao našla nekog, pa bacila. Želela sam da se osvetim i posle se rodila ljubav - govorila je Stanija, a onda je govorila o emocijama sa Markom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

I da je on na mom mestu ovde, ja bih ga razumela. Bitno je šta osećamo jedno prema drugom, Imam podršku porodica, ne treba ni ništa više. Tek ćemo da pričamo kada se vratim iz Amerike. Bitno je da me je prihvatio ovakvu kakva jesam. Ja dok sam bila sa Vladimirom, nisam smela bivše ni da spomenem. Normalno je da se priča. On je siguran u sebe i dozvoljava mi to. Volela sam Vladimira, to je sada uništeno. Ja idem dalje, on je bio slabić - rekla je ona, a Marko Marković ju je čudno posmatrao.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'