AKTUELNO

Svaki detalj je na svom mestu.

Luna Đogani uselila se u svoj novi stan, odmah nakon što je odnela pobedu u drugom serijalu rijaliti programa "Zadruga". Dok je blogerka boravila u Beloj kući, njena majka Anabela Atijas od novca koji je Đoganijeva zaradila tokom prve i druge sezone rijalitija, uložila u ovu nekretninu i opremanje stana koji je sada u Luninom vlasništvu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: SLAVILE UZ ŠAMPANJAC! Anabela kupila stan Luni: Ovako izgleda LUKSUZNA GAJBA pobednice Zadruge! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Ekipa portala Pink.rs imala je priliku da zaviri u Luninu luksuznu nekretninu. Odmah smo primetili da je svaki detalj pažljivo izabran, kao i da je Anabela uložila veliki trud i napor kako bi stan izgledao baš onako kako bi Luna želela.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

U dnevnoj sobi nalaze se roze kauč i bela fotelja, TV prijemnik, svetleća tabla na kojoj piše "Welcome home baby! Luna Đo!", dok se u ćošku nalazi veliki plišani medved. Na ulazu u kuhinju nalazi se veliki pult, dok u ovom delu svog stana pobednica "Zadruge" ima sve ono što joj je potrebno kada ogladni.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

U Luninoj spavaćoj sobi nalazi se veliki krevet iznad kog piše: "Love is all you need, all you need is love". U sobi se nalazi i slika velikog meseca iznad oblaka, nekoliko lampi, ali i veliko ogledalo ispred kog Đoganijeva može da se šminka i sređuje.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Autori: S. Kuvekalović / K.Ristić

#Luna Đogani

'