AKTUELNO

Smatra da nije rijaliti igrač.

Pre nekoliko večeri povodom završetka najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga" održana je velika spektakularna žurka kojoj su prisustvovali gotovo svi učesnici druge sezone, ali i mnogobrojni gosti, porodice i prijatelji zadrugara, kao i fanovi rijalitija, koji su dobili ulaznice preko Instagrama.

Foto: Pink.rs

Među vip zvanicama bila je prisutna i popularna pevačica Jadranka Barjaktarović koja se nedavno vratila iz Amerike, pa je na samom početku prenela utiske kako se provela u Njujorku i Las Vegasu.

Bila sam u Americi, bilo je prelepo. Bila sam dva dana u Njujorku, pa četiri dana u Las Vegas, pa sam se vratila u Njujork. Ali Las Vegas me onako oduševio. Las Vegas je grad koji bi svako kog god može treba da poseti, jer je to nešto neviđeno. Jako opušteno, potpuno nešto drugačije. Njujork je recimo, druga priča ali takođe mnogo lep. Ostavila sam prostora da odem opet. Nisam baš sve videla, malo sam kockala, jer kako kažu, ako tamo ne kockaš, kao da nisi ni bio, ja nisam neki igrač, ali jesam se malo oprobala. Dosta sam šetala, snimala baš sam uživala. Prijalo mi je mnogo - istakla je Jadranka.

Jadranka je priznala da je baš pomno gledala drugu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", ali otkriva da ona nije ličnost koja bi se usudila da uđe u rijaliti.

Jesam, pratila sam "Zadrugu" najčešće uveče. Ja volim ovaj rijaliti, nekako me opušta. Imala sam naravno favorita, on nije pobedio. Moj favorit je ove godine bio Lepi Mića. Generalno, on je bio okej prema svima i na neki način im je pomogao da pronađu sebe. Bio je uz sve njih pomalo. Ja se nikada ne bih odvažila i ušla u rijaliti, jer ja nisam neki rijaliti igrač. Iskrena sam i jako dobra osoba i ne bih se snašla među ljudima koji su loši, bezobrazni i koji bi zarad kadra rušili dostojanstvo - iskrena je Jadranka.

Foto: Promo.

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Jadrankom.

Autor: D. Cakić

#Jadranka Barjaktarović

'