AKTUELNO

Dobio gromoglasan aplauz!

U emisiji ,,Narod pita" zadrugari koji su gostovali razgovarali su sa još jednom gledateljkom Pink televizije. Ona je prvo pozdravila voditelja i urednika portala Pink.rs Darka Tanasijevića, a potom se obratila Banetu Čolaku i Bori Santani.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki pozdrav za tebe Darko, pozdrav za Miću, mada ga nikada nisam volela. Čovek je 100% u pravu. Koliko god ga oni mrzeli, on uvek izvuče pravu istinu. I samo tako neka nastavi. Bora i Bane nisu trebali da lažu, inače su dobri momci. Šteta za njih - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Nikada bez žena nisam bio, tamo u Zadruzi mi nije pošlo to za rukom. Nisam bio svoj. Prijatelji mi kažu da sam tamo bio drugačiji, bio sam zanimljiv, ali nisam totalno bio opušten - bio je Borin komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne slažem da sam glumeo bilo šta, osim suza i pada u zatvoru. Ljudi koji su gledali to, znaju zašto sam to radio. Provaljen sam, to su sitne manipulacije, ali sam radio sve od srca - dodao je Čolak.

Potom je Darko Tanasijević odlučio da izimitira Čolakovo padanje u nesvest, zbog čega je završio na podu i sve zabavio, dok ga je publika u studiju nagradila gromoglasnim aplauzom. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Bane Čolak

#Darko Tanasijević

#Zadruga 2

'