AKTUELNO

U šoku su zbog onoga što je uradio.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" kod voditelja TV Pink i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijević gostovali su Bora Santana, Bane Čolak i Lepi Mića. Tokom programa oni su odgovarali na pitanja koja im je voditelj postavio, ali i na pitanja koja su dobili od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Bane i Bora komentarisali su Mikija Đuričića, sa kojim su ranije bili u sjajnim odnosima. Čolak je u svom izlaganju istakao da se nije čuo sa Mikijem i da ga je ovaj bivši cimer razočarao.

Sve što je loše čuo o meni, to je pričao po rijalitiju. Njemu se to sviđa da bi me provocirao. Nikada nije uzeo neku dobru stvar da kaže za mene. Čuli smo se par puta nakon prve Zadruge, u Zadruzi 2 mi je zamerio neke stvari. Za ono što je on uradio, nema opravdanja. Nisam se čuo sa Mikijem, ja mu ništa ne zameram što je pričao za mene, ali osuđujem nasilje nad ženama. Mislim da je neki problem u njemu - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, on je za mene uvek bio tu do kraja. Imao je neko svoje mišljenje, ali nije uvažavao tuđe. Ja sam se pre neki dan čuo sa njim. On kaže da je mislio da sam ga nešto blatio. Ja sam rekao da mi je žao i krivo i da ne mogu da se opasuljim. Miki nije ljut na mene, naravno, ali mi je zamerio što nisam primetio da su ga Suzana i Nadežda provocirale. Kako ja to mogu da znam? On nam je davao savete i smirivao nas i zbog toga sam ja bio u šoku kako je mogao da napravi to sebi - pričao je Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Bora Santana

'