AKTUELNO

Ova takmičarka je otpevala hit koji joj nije legao najbolje.

Radmila Jakšić je otpevala hit grupe EKV "Zemlja" i od Goce dobila glas i pre nego što je počela da peva. Radmila je dobila četiri glasa i šansu da u baražu popravi utisak.

Foto: YouTube screenshot

Neko je jednom uporedio nečije pevanje sa bacanjem loptice i žongliranjem, i onda, ja samo vidim kako ispada jedna loptica, pa druga. I krene da se lepo mota taj krug. Nešto mi je ovde sve poispadalo, figurativno. Definitivno mislim da je ovo četvorka u odnosu na neke pevačke bravure - rekla je Leontina čiji glas je izostao ovog puta.

Foto: YouTube screenshot

Ova pesma ti intonativno nije odgovarala, ne možeš ništa da pokažeš, a drugo, ovo je muška pesma i u ovoj intonaciji može samo muškarac da je peva koji razume o čemu se radi. Ovo danas nije bilo na nivou onoga što si nam pokazivala do sada i zato je četvorka - iskrena je bila Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

- Nije ovo bilo toliko strašno. I ja sam isto mislila da peva dečak, znači samo da je tonalitet bio viši i da si ti pevala svojim glasom, da nisi karikirala i pokušavala da iskopiraš, ja mislim da bi bila petica - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Radmila Jakšić

#Takmičarka

#emisija

'