AKTUELNO

Ja nisam znao da je toliko zabavno biti ovde, ja sam oduševljen. Ovo je bila čista petica, rekao je Sergej.

Bojana Radovanović je večeras donela posebnu energiju u studio "Pinkovih zvezdica". Bojana je otpevala Madoninu pesmu "La isla bonita", u kombinaciji sa našom verzijom ove pesme koju je otpevala grupa "Duck" a zove se "Pedro". Ona je dobila svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Ja nisam znao da je toliko zabavno biti ovde, ja sam oduševljen. Ovo je bila čista petica. Super mi se sviđa i kombinacija. Mislio sam da će sve da bude Madona, a bilo je i malo repa, odlično - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Mene je raznežila jer je iskombinovala i srpsku verziju i Madoninu verziju i unela si radost u studio. Svi smo nasmejani. Divno si se pripremila i za nastup i sve je to delovalo nonšalantno, kao da nisi vežbala a jesi - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Sada se konačno vidi da uživaš u pevanju i mi uživamo gledajući te i slušajući te - rekla je Leontina.

Stvarno je bilo prelepo, složio bih se sa svima. Super je što si se od prvog nastupa do danas baš promenila i sada stvarno uživaš u svemu i sada i mi potpuno uživamo. Super igraš i prava si Španjolka. Prva si koja nam je i repovala u takmičenju. Sve je divno, samo tako nastavi - rekao je Sale.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#emisija

'