AKTUELNO

Subotićeva istakla da joj se život promenio u korenu.

Aleksandra Subotić je napustila rijaliti program "Zadruga 2" kao četvrtoplasirana zadrugarka, na veliko iznenađenje njene podrške. Aleksandrina majka, Ljuba Pantović je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević podelila svoje utiske.

Ja sam ponosna na nju i na ono što smo uradile. Majka i ćerka treba da se drže zajedno i da se zna da ne žele dobro, uvek će želeti ono najbolje. Ja sam promenila malo sebe zbog nje - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku do studija se dovezla i Aleksandra u "Škodi" sa kojom je prvi intervju odradio Milan Milošević, a ona mu je priznala sledeće:

Meni se život promenio iz korena i dalje imam tremu i dalje drhtim. Po mom mišljenju smatram da Marku tu nije mesto, on je smećar. Ne znam kome bih pružila podršku. Najdraže mi je što sam ispratila Anu i Davida, njima je verovatno najžalije što sam dobila "Škodu" - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Subotićeva u studiju pozdravila sa majkom i prijateljicama, a onda priznala voditeljki Dušici Jakovljević da je srećna jer je izgladila odnos sa majkom.

Drago mi je što smo se zbližile. Da nije "Zadruge" ko zna kada bi se zbližile, bilo bi tenzije. Drago mi je što se sve sredilo. Smatram da će mi "Zadruga" doneti svetlu budućnost. Nisam očekivala da će ovako da se završi. David i ja smo postali smrtni neprijatelji - rekla je Aleksandra.

Foto: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Aleksandra Subotić

'