AKTUELNO

Mladoj manekenki modni znalci predviđaju karijeru Kejt Apton.

Novo lice u svetu modelinga, ruska manekenka Vita Sidorkina (22) naći će se na stranama specijalnog izdanja magazina "Sports Illustrated".

Vita se pridružila impresivnoj listi novih mladih lica, a devojke će prvi put, u bikiniju, pozirati za prestižni magazin.

Za mnoge, izbor mlade Ruskinje bio je logičan sled njene karijere, tim pre što je Vita već šetala pistom na reviji "Victoria's secret" ali je snimila i brojne reklame za brendove poput, "Lilly Pulitzer", "BCBG" i "Rebecca Minkoff".

Vitina biografija slična je mnogim biografijama iz sveta modelinga. Počela je da radi već sa 13 godina, a u Njujork, svetsku prestonicu mode, preselila se već sa 17 godina.

Tu je započela njena internacionalna karijera, a kako je otkrila, najvećim uspehom smatra to što je izabrana da se pojavi na stranama magazina "Sports Illustrated". Modni znalci joj predviđaju karijeru kakvu ima Kejt Apton, koja je stekla svetsku slavu nakon što se pojavila na naslovnici pomenutog magazina.

Vita svojim izvajanim telom privlači veliku pažnju na društvenim mrežama gde često objavljuje izazovne fotografije u donjem vešu i u bikiniju, a lista njenih obožavalaca je poduža.

Autor: M. K.

#Kejt Apton

#Manekenka

#Rusija

'