AKTUELNO

Od najboljeg turskog producenta stiže novo ostvarenje!

Leto na TV Pink biće još uzbudljivije jer će gledaoci od danas, svakog radnog dana od 16 časova imati priliku da gledaju novu visokobudžetnu tursku seriju - ovog puta reč je o drami "Njena sudbina" (tur. "Sen anlat Karadeniz"), koja se snima od 2018. godine.

Priča prati tešku sudbinu devojke po imenu Nefes Zorlu - majka joj umire na porođaju, a sa samo 16 godina, otac je prodaje Vedatu, nasledniku bogate porodice Sajar.

Foto: RTV Pink/Promo

Kao da brak protiv njene volje nije dovoljna neseća, Vedat zlostavlja Nefes, koja sve trpi zarad sina Jigita. Njih dvoje nekoliko puta pokušavaju da pobegnu, ali svaki pokušaj propada, izazivajući kod Vedata još veći bes, što dovodi do većeg nasilja.

Foto: RTV Pink/Promo

Ipak, sve se menja na, za Vedata, naizgled bezazlenoj poslovnoj večeri. Vedat sklapa posao sa porodicom Kaleli, vlasnicima brodogradske kompanije, na čelu sa mladim Tahirom Kalelijem.

Foto: RTV Pink/Promo

Nakon večere, kada je preživela još jedan Vedatov izliv besa, Nefes sa sinom pronalazi priliku da pobegne - skrivaju se u Tahirov automobil i uspevaju da napuste imanje porodice Sajar. Vedat ubrzo shvata da je Nefes pobegla sa njihovim sinom i započinje potragu za njom.

Foto: RTV Pink/Promo

Kada Tahir otkrije da se Nefes sa sinom sakrila u njegov automobil, postaje njihov zaštitnik. Vremenom se rađa ljubav između Nefes i Tahira, ali Vedat neće mirovati. Na sve načine pokušava da vrati ženu i sina i polako sužava obruč oko Tahira i Nefes.

Foto: RTV Pink/Promo

Sa kakvim će se sve iskušenjima susresti Nefes i Tahir u borbi za svoju ljubav i da li će uspeti da se saćuvaju od Vedatove osvete, saznaćete od danas u 16h, kada serija "Njena sudbina" počne sa emitovanjem.

Foto: RTV Pink/Promo

Zgodni glumac Ulaš Tuna Astepe igra neustrašivog Tahira Kalelija, dok je uloga Nefes Zorlu poverena glumici Irem Helvadžioglu, koju je domaća publika upoznala kao Nurbahar Hatun, miljenicu princa Mehmeta u seriji "Sulejman Veličanstveni". Beskrupuloznog i nasilnog Vedata Sajara otelotvorio je poznati glumac Mehmet Ali Nuroglu.

Scenario serije "Njena sudbina" radili su Ajše Derda Erjilmaz, Nehir Erdem i Erkan Birgoren, scenarista serije "Crna ruža" koja je bila jedna od najgledanijih na TV Pink. Na seriji je angažovan najjači i najznačajniji turski producent Osman Sinav, koji potpisuje režiju zajedno sa Veli Čelikom. Osman Sinav bio je reditelj serije "Izgubljena ljubav", koja je takođe osvojila simpatije gledalaca TV Pink.

Najbolji procunet i reditelj, ali i sjajna glumačka ekipa i izuzetno napeta i uzbudljiva priča ove drame, dovoljan su razlog da ovo leto provedete uz seriju "Njena sudbina", koja će se emitovati od danas, svakog radnog dana u 16 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Irem Helvadžioglu | İrem Helvacıoğlu

#Mehmet Ali Nuroglu | Mehmet Ali Nuroğlu

#Njena sudbina | Sen anlat Karadeniz

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Ulaš Tuna Astepe | Ulaş Tuna Astepe

#serija

'