AKTUELNO

Zadrugari nisu spremi na ovo.

Nakon 10 meseci od početka najgledanijeg rijatilija "Zadruga 2", ušli smo u samu završnicu takmičenja. Ove nedelje ispraćamo i popularne emisije do početka nove sezone. Na red je došla i radio "Amnezija", radio koji se i sluša i gleda. Voditelji Bora Santana i Bane Čolak spremili su zanimljive i intrigantne teme kako bi što više zabavili milionski auditorijum koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući, ali i svoje cimere.

Pročitajte još: JOŠ SAMO ČETIRI DANA DO SUPERFINALA 'ZADRUGE 2': Ne propustite da saznate ko će odneti titulu POBEDNIKA, a evo šta vas očekuje samo dan posle toga! (FOTO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šef je poslao dobro poznato pismo na adresu Bele kuće, a ovonedeljni vođa Lepi Mića ga je pročitao.

Dragi zadrugari, vreme je da počne poslednja radio "Amnezija" u ovoj sezoni. Nadamo se da će zadrugari slušati šta su im Bora i Bane pripremili. Bane i Boro, krenite ka studiju i spremite se za početak emisije - stajalo je između ostalog u pismu.

Čolak i Santana su se odmah zaputili ka dobro poznatom mestu, a zadrugari su zauzeli mesta kako bi što više uživali u sadržaju koji su im njihovi cimeri pripremili.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ostanite uz televiziju i radio Pink i spremite se za zanimljivu emisiju.

Pink.rs

#Zadruga 2

'