AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najgledanije turske serije od 20 časova na Televiziji Pink.

U večerašnjoj epizodi hit serije "Beskrajna ljubav" očekuju vas brojna uzbuđenja i peripetije u ljubavnoj priči između Nihan i Kemala.

Na večeri u Kemalovom porodičnom domu, njegova sestra Zejnep se ne oseća prijatno jer je tu i Salih, koji želi da ozvaniči njihovu vezu, a ona misli na drugog muškarca.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Zejnep shvata da se zaljubila u Nihaninog supruga, Emira, koji sa njom igra prljavu igru u želji da pokori Kemala. Dakle, večeras ćete saznati da li će Zejnep prihvatiti njegovu ponudu.

Kemal je razočaran i boli ga što svaki put kada je blizak sa Nihan, ona se okrene i ode, ostaviljajući ga da pati, zbog čega se suočava sa njom kako bi saznao razlog njenog bežanja.

Foto: Printscreen Youtube

Njihov razgovor prekinuće Asu, koja se iznenada pojavila na vratima Kemalovog doma, u želji da mu otkrije svoja osećanja.

Dok Nihan pokušava da reši situaciju sa Kemalom, Emir sprema još jednu igru, a ovog puta njegova žrtva je Nihanin otac, Onder.

Foto: Printscreen Youtube

U svemu tome, saučesnik će mu biti Kemalov brat, Tarik, a da li će sve ispasti kako je zamišljao, saznajte večeras od 20 časova u još jednoj epizodi serije "Beskrajna ljubav", koja će vas ostaviti bez daha.

Autor: M. Đurović

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

'