AKTUELNO

Potpuno je zaboravila šta je pričala.

Tokom emisije sa voditeljem Milanom Miloševićem ,,Gledanje snimaka“ zadrugarka Ana Korać otkrila je šta radi sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem ispod jorgana u spavaćoj sobi.

Naime, nakon što je pušten kliip u kom se Ana i David raspravljaju zbog flertovanja sa Markom Markovićem, inače njenim bivšim dečkom, voditelj je upitao da objasne šta rade ispod jorgana, pa je zadrugarka na to izjavila sledeće.

Foto: TvPink Printscreen

Majke mi, majke mi, otkad smo dobili ono pismo, nikada nismo imali ništa, samo se mazimo i ljubimo – izjavila je Koraćeva, što možete čuti u video-prilogu od šestog minuta.

Međutim, samo nekoliko dana posle toga isplivala je na videlo prava istina. U Rajskom vrtu tokom razgovora sa Drvetom mudrosti Ana je htela da otkrije tajnu kako bi pogledala spot u kom je učestvovala. Tom prilikom Koraćeva je zaboravila da se klela u majku da nije imala odnose sa Davidom ispod jorgana, pa je ipak priznala da su imali intman čin.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto ste nam ukinuli paravan, naravno mi nismo imali gde da se mazimo, da se krijemo, apsolutno su svuda kamere i rekli smo da nismo mali seksualne odnose, ali smo te slagali, evo imali smo seks. To je ogromna tajna koju niko nije znao – izjavila je Ana, što možete poslušati u snimku od petog minuta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. Bogdanović

#Ana Korać

#Zadruga 2

'